fbpx

Over ons

Er komen verschillende doelgroepen op ons bedrijf: kinderen met gedragsproblematiek, vroegtijdige schoolverlaters, volwassenen met psychiatrische problematiek en ouderen die worden belemmerd in hun zelfredzaamheid. De deelnemers die bij ons komen doen allerlei taken naar hun eigen mogelijkheden: dieren verzorgen, een bankje verven, voorbereidingen voor de jaarlijkse evenementen, aardappels uit de moestuin halen, maar ook wandelen en kijken wat er allemaal op het bedrijf gebeurt.

‘op het erf is er een bont geheel van activiteiten’

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een gemeenschap op zich. Op het erf is er een bont geheel van activiteiten, welke allemaal met elkaar in verbinding staan. Voor volwassen en kinderen met een sociaal-emotionele hulpvraag biedt Zorghoeve Kakelbont een plek in een rustige omgeving om zichzelf te ontwikkelen, Maar ook ouderen vinden er dagopvang die bij hen past. Voor jongeren, die door hun sociaal-emotionele beperkingen gehinderd worden, is er een plek om een reguliere opleiding te volgen. Leer- en jeugdvoorziening Kakelbont biedt in samenwerking met het Curio een leerwerk- plek.

Benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen? Volg ons leuke facebook kanaal.

 

 

Yes, wij zijn ISO-gecertificeerd!

Na enkele jaren hard werken hebben we op 22 december 2021 het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 certificaat mogen ontvangen. We zijn ontzettend trots op ons team en iedereen die hierbij heeft bijgedragen. Dankjewel!

 

 

Maak kennis met ons team

Marianne Rommens

Directeur

Joost van der Riet

Eigenaar

Annelies Gabriëls

Assistent Controller

Dorien van den Kort

Adjunctdirecteur

Jessie Janssens

Coördinator Zorg en Welzijn

Kim Bogers

Dagbesteding ouderen en volwassenen

Ymie Horinga

Dagbesteding volwassenen

Kiki Voorbraak

Dagbesteding kinderen

Monique Mattheussens

Dagbesteding ouderen

Martijn Koning

Leer- & Jeugdvoorziening

Edith van der Riet

Marketing en communicatie

Corina Adriaansen

Dagbesteding ouderen

Martijn Zeggelaar

Leer- & Jeugdvoorziening

Jolien van der Riet

Aanmeld- & Instroom coördinator

Klasina van Nieuwaal

Dagbesteding ouderen