“Samen overalls aan & lekker buiten spelen”

Pedagogisch medewerker| Kinderdagverblijf Kakelbont

 

 

 

Solliciteer direct

Wat verwachten wij van jou!?

Als pedagogisch medewerker heb je oog voor de individuele behoefte van een kind. Je werkt kind volgend (laat kinderen zich ontwikkelen op hun eigen niveau) en daarbij betrek je de ouders, verzorgers en je collega’s. Je bent graag buiten met de kinderen en vindt het heerlijk om met de kinderen te ravotten, in plassen te stampen en op zoek te gaan naar beestjes.

Je bent bereid om je eigen talent in te zetten om de organisatie op te bouwen en verder te ontwikkelen. Verder ben je flexibel en op wisselende dagen inzetbaar. Wij verwachten dat jij zelfstandig- en in teamverband kan werken en in staat bent om ook extra taken op te pakken, zoals de planning, stagebegeleiding of mentorschap.

Je hebt minimaal een relevante mbo-opleiding niveau 4 die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker kinderopvang en in het bezit van het certificaat taaltoets niveau 3F.

 

Wat hebben wij jou te bieden!?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan op Hoeve Kakelbont, een nieuwe kinderopvang op de boerderij waarbij ruimte is voor jou eigen inbreng en ideeën. Je verdient een salaris conform de cao-kinderopvang. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een vergoeding voor je zorgverzekering.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in de bovengenoemde functie en lijkt het je leuk om op het agrarisch kinderdagverblijf te werken?  Stuur dan jouw motivatiebrief met C.V. naar: info@kdvkakelbont.nl

Voor vragen en /of informatie kun je altijd even bellen naar 0167 – 56 76 69