Evenementen

Bekijk de aftermovie

Jaarlijks organiseert Hoeve Kakelbont terugkerende evenementen op het eigen terrein. Een plek waar iedereen welkom is om de boerderij, de zorg activiteiten en het kinderdagverblijf te komen bekijken.

Vind je het leuk om partner te zijn van ons evenementen? Stuur een mailtje en we nemen contact met je op.

Kakelsensation

Zaterdag 28 mei 2022
11.00 – 16.00 uur

Kakelsensation is een sfeervol lente festival met verschillende activiteiten voor jong en oud. Dé plek om lekker te eten, leuke hebbedingetjes te scoren, leuke workshops bij te wonen, onze boerderijdieren te knuffelen maar vooral veel leuks beleven op de boerderij. Start jouw Kakelsensation met een kopje koffie en een lekkere Kakelbonder (appeltaart gemaakt door de deelnemers van Kakelbont), rijd een rondje door de boomgaard op de kar achter de tractor mee, doe mee aan de leuke workshops, geniet van de muziek en nog veel meer.

Dit jaar staat Kakelsensation in het thema ‘GEEF KLEDING ‘N TWEEDE LEVEN’. In het pop-up kledingatelier van De Ontmoetingswinkel kun je verschillende workshops volgen om jouw oude kleding een nieuwe leven te geven. Ook kun je oude kinderkleding omruilen voor nieuwe kleding bij de KLEDING RUIL van Krijg de Kleertjes.nl.

Hou de facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Plukdag

Datum:   –

Deze dag staat in het teken van onze fruitteelt. Iedereen is van harte welkom om appels & peren te komen plukken en te genieten van een indrukwekkende roofvogel show. Laat jezelf schminken, doe mee aan de knutselactiviteit en rijd een rondje over ons fruitteeltbedrijf met het treintje. In samenwerking met het NFO, Nederlandse Fruiteelt Organisatie, neemt Zorghoeve Kakelbont deel aan de Landelijke Plukdagen.