fbpx

Evenementen

Bekijk de aftermovie

Jaarlijks organiseert Zorghoeve Kakelbont twee terugkerende evenementen op het eigen terrein. Een plek waar iedereen welkom is om de boerderij en de zorgactiviteiten te komen bekijken.

Vind je het leuk om deel te nemen aan ons evenementen met jouw foodtruck of eigen winkel? Stuur een mailtje en we nemen contact met je op.

KakelSensation

Datum: Zaterdag 28 mei 2022

KakelSensation is een sfeervol festival met verschillende FoodTrucks en een leuke braderie. De plek om lekker te eten, leuke hebbedingetjes te scoren, onze dieren te knuffelen en al het leuks te zien op de boerderij.

Start jouw KakelSensation met een kopje koffie en wat lekkers, bereid door de deelnemers van Kakelbont, rijd een rondje door de boomgaard op de kar achter de tractor mee en geniet van de optredens, muziek en nog veel meer.

Plukdag

Datum:   –

Deze dag staat in het teken van onze fruitteelt. Iedereen is van harte welkom om appels & peren te komen plukken en te genieten van een indrukwekkende roofvogel show. Laat jezelf schminken, doe mee aan de knutselactiviteit en rijd een rondje over ons fruitteeltbedrijf met het treintje. In samenwerking met het NFO, Nederlandse Fruiteelt Organisatie, neemt Zorghoeve Kakelbont deel aan de Landelijke Plukdagen.